Eethuis Eekterzicht Vaassen

Eekterzicht is 6 jaar geleden gestart met het bezorgen van belegde broodjes en overwerkmaaltijden bij bedrijven op het industrieterrien Eekterveld in Vaassen. In een kleine schuur tegenover het industrieterrien Eekterveld is het allemaal begonnen. Deze ruimte bleek al snel te klein en er werd gezocht naar een grotere ruimte. Deze werd gevonden bij een bloemenveiling in Vaassen. Hier werd de nieuwe keuken ingericht en van hieruit konden we nog steeds onze producten bezorgen bij bedrijven en ondertussen ook particulieren in de omgeving. Onze diensten zijn al snel uitgebreid met oa.   het leveren van hapjes, buffetten en ontbijtjes.

Naar 3 jaar op de veiling werd ook deze locatie te klein. We zijn lang opzoek geweest naar een nieuwe locatie, maar uiteindelijk zijn we dan hier aan de dorpsstraat terecht gekomen. Een mooie locatie in het centrum van Vaassen. Nog steeds bezorgen wij van hieruit bij bedrijven en particulieren.

Maar nu kunt u bij ons ook terecht   voor een lekker ontbijt, gezellige high tea, gewoon even een kopje koffie, een heerlijk belegd broodje tijdens de lunch en een lekker 3 gangen menu. Verder bent u bij ons aan het juiste adres voor besloten feestjes. In de zomer kunt u lekker vertoeven op ons terras.

Wij wensen u veel gezelligheid en smakelijk eten in ons eethuis!

En natuurlijk geldt: Blijf niet kwaad weg, maar kom boos terug!