Lieve gasten,

Nu het einde in zicht is van de coronacrisis en er veel versoepelingen zijn, zijn wij gelukkig weer helemaal open, binnen en buiten! Bij slecht weer kunt u gezellig en warm binnen zitten, hier houden wij ons natuurlijk nog aan de anderhalve meter maatregel. Buiten hebben wij een nieuwe luifel waardoor u voor ons pand beschermd tegen de zon en regen zit, waardoor u altijd bij ons lekker wat kan eten en drinken, ongeacht het weer! Is er een zonnetje, dan kunt u kiezen uit een aantal heerlijke ijsjes van onze nieuwe ijskaart.

Inmiddels zijn wij ook al meer dan een jaar een dagzaak geworden. Hierdoor hebben wij ons helemaal kunnen specialiseren op het maken van de lekkerste broodjes voor u! Een vette bek met spek, panini met mozzarella of een platte koe, u noemt het en wij kunnen het voor u bereiden. Daarnaast hebben wij natuurlijk ook nog altijd onze plates met bijvoorbeeld spare ribs, schnitzel of saté.  Als laatste kunnen wij u de high tea aanraden, drie rondes vol met lekkere hapjes met daarbij onbeperkt thee. Denk bij de hapjes aan een wrapje met zalm, nacho’s en een tosti. Een dag van tevoren reserveren en wij maken het klaar.

Bij ons staan er in de bediening en in de keuken een aantal talenten met een beperking. Dit doen wij omdat wij iedereen een kans op de arbeidsmarkt willen geven. Deze beperking is niet altijd aan de buitenkant zichtbaar. Waardoor er soms dingen anders gaan dan anders en die u misschien niet verwacht. Wij stellen natuurlijk een aangename tijd voor u als gast voorop, maar soms zorgen onze talenten voor verrassende momenten.

We hopen u snel te zien in ons gezellig Eethuis!!